Безглютенова випічка як тренд здорового харчування у ресторанному бізнесі - Чорноусько, Вікторія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: безглютенова випічка; хлібобулочні вироби; здорове харчування; глютен – це білок; gluten-free baking; bakery products; healthy eating; Gluten is a protein.