Оптимізація транспортного процесу при перевезенні кондитерських виробів ТМ «ROSHEN» в умовах логістичного центру - Савченко, Лілія Анатоліївна (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: логістика транспорту