Вимоги до обладнання для приготування БМВД в господарствах - Братішко, Вячеслав Вячеславович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: собівартість продукції тваринництва; приготування комбікормів; дозування білкових добавок; рівень конверсії корму в продукції; cost of livestock production; preparation of compound feed; dosage of protein supplements; feed conversion ratio; дозування вітамінно-мінеральних добавок; Dosage of vitamin and mineral supplements