Вакцинація: так чи ні? - Камкіна, А. О. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: інфекційні хвороби тварин; вакцинація; ветеринарна медицина; vaccination; infectious animal diseases; veterinary medicine; Impfung; Infektionskrankheiten bei Tieren