Збереження та поширення рослин за допомогою цифрового забезпечення - Дзиба, Анжела Андріївна; Бондаренко, М. О. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: популяризація за допомогою веб-застосунків; рідкісні рослини; програмне забезпечення; підбір та ідентифікація рослин; promotion using web applications; rare plants; software; plant selection and identification