Холістичний підхід при використанні цифрового маркетингу в агросекторі: від технологій - Дунін, М. Є. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника V Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», присвяченої 127-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, 10-11 квітня 2025 року)
Keywords: цифровий маркетинг; холістичний підхід; слабка інфраструктура; пошукова оптимізація; digital marketing; holistic approach; weak infrastructure; search engine optimization