Омельченко, Н.М.2021-11-242021-11-242020Вплив наночастинок аргентуму на господарські та фізіолого-біохімічні показники лактуючих корів за тривалої годівлі традиційною та трансгенною соєю / Н.М. Омельченко // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 4. - С. 61-69https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8842Україна входить до світової десятки країн-виробників сої. Значне розповсюдження сортів трансгенної сої, стійкої до дії гербіциду Roundup (діюча речовина гліфосат), підвищує ймовірність потрапляння її до складу кормів сільськогосподарських тварин. Відповідно, актуальним є дослідження впливу генетично модифікованої сої на організм тварин та розробка способів знешкодження відхилень, викликаних її дією. Проведено дослідження впливу традиційної і трансгенної сої на репродуктивну функцію, фізіолого-біохімічні та господарські показники лактуючих корів.ukлактуючі коровитрадиційна соятрансгенна соянаноаргентумрепродуктивна функціяфізіолого-біохімічні показникигосподарські показникиВплив наночастинок аргентуму на господарські та фізіолого-біохімічні показники лактуючих корів за тривалої годівлі традиційною та трансгенною соєюOther