Система зв’язків з громадськістю як активний інструмент маркетингу - Півник, Марія Ігорівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна магістерська робота містить 74 сторінки, 19 таблиць, 20 рисунків, список використаних джерел з 55 найменуваннями, додатки. Об’єктом дослідження кваліфікаційної магістерської роботи є PR-технології, процес та маркетингова діяльність агрохолдингу «ІМК». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є зв’язки з громадськістю в системі управління маркетинговою діяльністю підприємства. Метою кваліфікаційної магістерської роботи є розробка обґрунтованих пропозицій з удосконалення заходів зв’язків з громадськістю та маркетингових комунікацій агрохолдингу «ІМК» на основі аналізу сучасної наукової бази з даної теми та матеріалів підприємства. Для досягнення мети були поставлені та вирішені такі завдання: • визначити сутність та особливості PR-кампаній для аграрного підприємства; • проаналізувати організаційно-економічну та маркетингову діяльність агрохолдингу «ІМК»; • описати та оцінити комунікаційну та PR діяльність «ІМК»; • розробити пропозиції щодо впровадження нових заходів покращення системи PR та маркетингових комунікацій та впровадження їх в діяльність досліджуваного підприємства. Практична значущість. Результати цієї роботи містять практичну значущість для підприємства «ІМК» та можуть бути використані для покращення власної маркетингової діяльності. Рік виконання кваліфікаційної магістерської роботи: 2024. Рік захисту кваліфікаційної магістерської роботи: 2024.
Keywords: зв’язки з громадськістю; PR; маркетинг; маркетингові комунікації; PR аграрних підприємств; PR-стратегія; зв’язки з громадськістю для агропідприємства; public relations; marketing; marketing communications; PR of agricultural enterprises; PR strategy; public relations for an agricultural enterprise