Теорія і практика реалізації наближеного до природи лісівництва у Карпатах - Лакида, Петро Іванович; Сішук, М. М.; Гудима, Володимир Михайлович; Голубчак, О. І. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: економічна складова лісової галузі; теорія та практика ведення лісового господарства; збереження біорізноманіття; сприяння формуванню різновікових мішаних лісів; economic component of the forestry industry; theory and practice of forestry management; biodiversity conservation; promoting the formation of mixed forests of different ages