Аналіз конструкцій та характерних відмов деталей гідроциліндрів - Новицький, Андрій Валентинович; Бистрий, Олександр Миколайович; Красновський, О. П. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: силові гідравлічні циліндри; гідропривод трактора; відмови гідроциліндрів; power hydraulic cylinders; tractor hydraulic drive; hydraulic cylinder failure; Kraft-Hydraulikzylinder; Hydraulikantrieb des Traktors