Спосіб створення в матеріалі умов двоосного розтягу - Бойко, Анатолій Вікторович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: двоосний розтяг; створення в матеріалі двоосного розтягу; дисковидний зразок; biaxial tension; creation of biaxial tension in the material; disc-shaped image; biaxiale Spannung; Erzeugung einer biaxialen Spannung im Material; scheibenförmiges Bild