Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням як напрям діяльності прокурора у кримінальному провадженні - Мазур, Наталія (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: діяльність прокурора; процесуальне керівництво; activities of the prosecutor; procedural guidance; Tätigkeiten des Staatsanwalts; verfahrensspezifische Hilfestellung