Проблеми та перспективи інвентаризації земель житлової та громадської забудови - Кабанець, Андрій Романович (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ
Keywords: перспективи інвентаризації земель житлової та громадської забудови; процес систематичного обліку; облік земельних ділянок; оцінка використання землі; класифікація земель; Prospects for inventorying residential and public development lands; systematic accounting process; land classification; land use assessment