Використання соціально-психологічних методів менеджменту в підприємстві - Горпиняк, А. В. (My University, 2023)
Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний текст магістерської кваліфікаційної роботи викладено на 109 сторінках друкованого тексту, робота містить 13 таблиць і 30 рисунків. Список використаних джерел включає 80 найменуваннь. У першому розділі магістерської кваліфікаційної роботи узагальнено теоретичні аспекти використання соціально-психологічних методів менеджменту. Було виділено поняття та класифікація методів менеджменту. Також розглянуто соціально-психологічні методи в управлінні персоналом. Досліджено формування та підтримку сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі. Другий розділ магістерської кваліфікаційної роботи присвячений проведенню діагностики використання соціально-психологічних методів менеджменту в АТ «Ощадбанк», а саме проведено аналіз використання соціально-психологічних методів менеджменту та вплив соціально-психологічних методів на ефективність роботи АТ «Ощадбанк». У третьому розділі магістерської кваліфікаційної роботи сформовано практичні рекомендації щодо впровадження соціально-психологічних методів менеджменту в АТ «Ощадбанк». Запропоновано покращення соціально-психологічного мікроклімату колективу. Також поради методів управління тресу персоналу АТ «Ощадбанк» в умовах війни.
Keywords: методи менеджменту; соціально-психологічні методи; підприємство; соціально-психологічний клімат; управління персоналом; management methods; social and psychological methods; enterprise; social and psychological climate; personnel management; managementmethoden; soziale und psychologische methoden; unternehmen; soziales und psychologisches klima; personalmanagement