Метрична сегментація цифрових зображень на основі методу сферичного хешування - Дашкевич, А. О.; Шоман, О. В. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: методи сферичного хешування; сегментація цифрових зображень; обробка графічних даних; Segmentierung von Digitalbildern; Segmentation of digital images; Graphic data processing; Grafische Datenverarbeitung; Spherical hashing methods; Methoden des sphärischen Hashings