Martial law and response by the ukrainian educational institutions - Moroz, R. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: martial law; Kriegsrecht; військовий стан