Швидкість деструкції деревного детриту вільхи клейкої в умовах Українського Полісся - Білоус, Андрій Михайлович; Котляревська, У. М. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: деструкція деревного детриту; біомаса лісового насадження; процеси кругообігу вуглецю; decomposition of woody detritus; forest biomass; carbon cycle processes; Zersetzung von Holzdetritus; Biomasse von Waldbeständen