Літературознавство та літературна критика: нові тенденції у вивченні літератури - Пономаренко, Костянтин (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: літературознавство; літературна критика; дигіталізація; електронні ресурси; literary studies; literary criticism; digitalization; electronic resources