Ensuring the reliability of cultivators with elastic stands, taking into account the number of working members - Alforov, О. І. (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: землеробська механіка; механіко-технологічні процеси; харчові технології; транспортні технології; agricultural mechanics; mechanical and technological processes; food technology; transportation technologies