Гальмівні системи та чинники, що впливають на їх ефективність - Загурський, А. О. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: транспортні засоби; коефіцієнт зчеплення; швидкість руху; курсова стійкість; vehicles; coefficient of adhesion; speed of movement; exchange rate stability