Очищення газу як вирішальний крок у процесі газифікації для виробництва високоякісного біопалива та біохімікатів - Жугунісова, Уляна; Гуща, Інна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: хімічний синтез; навколишнє середовище; технології очищення; стандарти якості; chemical synthesis; environment; cleaning technologies; quality standards