Юридичні гарантії захисту трудових прав працівників - Пилипчак, Вікторія (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: нормативні гарантії; нормативні принципи; організаційно-правові гарантії; сфера охорони; regulatory guarantees; normative principles; organizational and legal guarantees; security area