Практичні проблемні аспекти викупу земельних ділянок громадянами, які свого часу отримали ділянки на праві постійного користування - Урютін, Олександр (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: земельні ресурси; викуп ділянок; фермерські господарства; розстрочка платежу; land resources; land purchase; farms; installment payment