Маценко Леся Миколаївна2021-11-112021-11-112021Методичні рекомендації з вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 «Професійна освіта» освітньої програми «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» : методичні рекомендації / уклад. Л. М. Маценко. - К. : ТОВ «ЦП «КОМПРИНТ», 2021. - 35 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8738Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №1 від 30.08.2021 р.).У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології».ukосвітаМетодичні рекомендації з вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 «Професійна освіта» освітньої програми «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»TeachingMaterial