Вплив конструктивних рішень вирізного механізму на енергоефективність і технологічні характеристики траншейних силосних сховищ - Остапенко, Олексій (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: вирізний механізм; енергоефективність; технологічні характеристики; траншейні силосні сховища; cutting mechanism; energy efficiency; technological characteristics; trench silos