Підвищення надійності ґрунтообробних машин - Дерев’янко, Дмитро Аксентійович; Корпан, І. В.; Добранський, Сергій Сергійович; Руденко, В. Г.; Мельник, О. П. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: грунтообробні машини; аграрний комплекс; економічна ефективність; технічне обслуговування; tillage machines; agricultural complex; economic efficiency; maintenance