Динаміка ринку земель сільськогосподарського призначення Рівненської області за 2021–2026 роки - Жмура, Мирослав Васильович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: економічний ландшафт; інвестиції; земельні активи; агрохолдинги; economic landscape; investments; land assets; agricultural holdings