Інститут омбудсмена: герменевтичний аспект - Жмакін, Сергій (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: сучасне суспільство; механізм захисту; глобалізаційні процеси; сталий розвиток; modern society; protection mechanism; globalization processes; sustainable development