Закономірності абразивного руйнування деформованої сталі - Дворук, О. І.; Бучко, Ігор Олександрович; Кіриєнко, М. О. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.

The Proceedings presents abstracts of reports of scientific and pedagogical workers, research staff, graduate students and students of the NULES of Ukraine, leading domestic and foreign higher educational institutions and scientific institutions, in which completed stages of development are considered.
Keywords: абразивне руйнування деформованої сталі; види абразивного зношування; конструкційний матеріал відповідальних деталей технічних засобів; леговані сталі; Abrasive destruction of deformed steel; types of abrasive wear; structural material of critical parts of technical equipment; alloy steels