Кочення багатокутника плоским криволінійним профілем - Пилипака, Сергій Федорович; Кресан, Тетяна Анатоліївна; Бутков, М. О.; Бадаєв, Ю. І.; Аушева, А. А. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: кочення багатокутника; автомобіль з квадратними колесами; винахід колеса; rolling a polygon; car with square wheels; invention of the wheel; Walzen eines Polygons; Auto mit quadratischen Rädern