Роль Симона Петлюри у державотворчих процесах періоду Української революції 1917-1921 рр. - Кучер, Анастасія (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: Симон Петлюра; українська державність; Simon Petliura; Ukrainian statehood; Ukrainische Staatlichkeit