Лебська, Тетяна КостянтинівнаБаль-Прилипко, Лариса ВацлавівнаСлободянюк, Наталія МихайлівнаГолембовська, Наталія ВолодимирівнаМенчинська, Аліна АнатоліївнаІванюта, Анастасія Олександрівна2021-12-152021-12-152021Технологія риби та морепродуктів : підручник. Ч. 1 / Т. К. Лебська [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2021. - 313 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9001Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 4 від 24.11. 2021 року)Зміст навчального підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія риби та морепродуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освітиukХарчова промисловістьТехнологія риби та морепродуктівТехнологія риби та морепродуктів. Ч. 1Pidruchnik