Рекультивація та знезараження від боєприпасів земель, що постраждали внаслідок ведення бойових дій - Бурчило, Вікторія Вікторівна; Бурчило, Надія Вікторівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 6-7 березня 2025 року)
Keywords: сільськогосподарське використання; рекультивація земель; біотехнологічні заходи; механічне навантаження; agricultural use; land reclamation; biotechnological activities; mechanical load