Оптимізація борошняної системи підвищеної біологічної цінності для покращення органолептичних показників хліба - Матвєєва, Тетяна Василівна; Папченко, Владислав Юрійович; Хареба, Олена Василівна (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: хлібобулочні вироби; пшеничне борошно; шроти; збагачення борошна; bakery products; wheat flour; meal; flour enrichment