Напрямки вдосконалення використання технічних засобів роботи зернозбирльного комбайна на робочих ділянках - Черник, Юрій Олександрович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2020)
В статті представлені тези доповідей учасників XVІ Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2020».
Keywords: збирання зернових культур; зернозбиральні комбайни; кінематика машинних агрегатів; grain harvesting; combine harvesters; kinematics of machine units; Getreideerntemaschinen; Kinematik von Maschinenaggregaten