Моніторинг земельних відносин - Розуменко, С. А.; Бутенко, Євген Володимирович (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: моніторинг земельних відносин; управління земельних відносин; адміністративні послуги; monitoring of land relations; land relations management; administrative services; Überwachung der Landverhältnisse; Landverwaltung