Напрями гуманітарної діяльності ООН - Махінько, Анна Іванівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: гуманітарні організації; гуманітарні проекти; регіональні організації; постачання продовольства; humanitarian organizations; humanitarian projects; regional organizations; food supply