Методичні рекомендації з організації підготовки майбутніх соціальних працівників до педагогічної взаємодії у процесі вивчення фахових дисциплін - Михнюк, Сергій Вікторович (ЦП Компринт, 2021)
У методичних рекомендаціях з організації підготовки майбутніх соціальних працівників до педагогічної взаємодії у процесі вивчення фахових дисциплін подано теоретичні засади підготовки соціальних працівників до педагогічної взаємодії, методичні аспекти професійної підготовки соціальних працівників до педагогічної взаємодії у процесі вивчення фахових дисциплін, рекомендації з розробки технології підготовки майбутніх соціальних працівників до педагогічної взаємодії у процесі вивчення фахових дисциплін. Методичні рекомендації призначені для викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти.
Рекомендовано Вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, протокол № 3 від 23.10.2021 р.
Keywords: соціальний працівник; педагог; підготовка; взаємодія