Застосування рентгенологічного дослідження для діагностики аспіраційної бронхопневмонії у свійських собак - Локес-Крупка, Терезія Петрівна; Бурда, Т. Л.; Обідний, Я. Р. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: аспіраційна пневмонія; легенева патологія; рентгенографія собак; бронхопневмонія; aspiration pneumonia; pulmonary pathology; X-ray examination of dogs; bronchopneumonia