Українські перспективи кодифікації екологічного законодавства - Литвин, Юлія (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: екологічне законодавство; environmental legislation; Umweltgesetzgebung; екологічне право; Umweltrecht; environmental law