Розвиток підприємств олієжирового підкомплексу в системі євроінтеграції - Калінчик, Микола Володимирович; Ільчук, Микола Максимович; Новосельцева, А. М. (ННЦ «ІАЕ», 2014)
За результатами проведеного дослідження викладені основні теоретико-методологічні питання функціонування та економічний розвиток підприємств з виробництва олійних культур і продуктів їх переробки, розробки балансовоїмоделі «витрати – випуск» та її оптимізації з визначення структури кінцевої продукції і прогнозування розвитку підприємств на ринку продукції олійних культур та продуктів їх переробки з врахуванням еколого-економічного критерію. Обґрунтовані техніко-економічні параметри заводу з виробництва біодизеля та автотранспортного перевезення із зон постачання насіння ріпаку за різних виробничих умов господарювання. Розрахована на наукових співробітників, магістрів і аспірантів економічного профілю, спеціалістів агропромислового виробництва
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: підприємництво; олієжировий підкомплекс; євроінтеграція; entrepreneurship; oil and fat subcomplex; European integration