Зміни морфологічних показників крові за експериментального фіброзу легень у щурів - Суртаєва, Ю. В.; Мазуркевич, Анатолій Йосипович; Бокотько, Роман Романович; Савчук, Тарас Любомирович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: фіброз легень у щурів; показникі крові; розчин блеоміцина гідрохлориду; pulmonary fibrosis in rats; blood indicators; bleomycin hydrochloride solution; Lungenfibrose bei Ratten; Bleomycin-Hydrochlorid-Lösung