Методичні рекомендації до виконання лабораторного практикуму з дисципліни Неорганічна хімія - Копілевич, Володимир Абрамович; Прокопчук, Надія Миколаївна; Ущапівська, Тетяна Іванівна; Абарбарчук, Леонід Михайлович; Войтенко, Лариса Владиславівна (НУБіП України, 2025)
Висвітлено найважливіші питання курсу неорганічної і аналітичної хімії, що мають практичне значення, з урахуванням проблемних навчальних ситуацій для активізації навчального процесу та загострення уваги студентів до актуальних питань біотехнології та екології.
Рекомендовано вченою радою Агробіологічного факультету для студентів спеціальності «Екологія»
Keywords: курс неорганічної і аналітичної хімії; основні закономірності хімії; поняття атомно-молекулярного вчення; неорганічна і аналітична хімія; Course in Inorganic and Analytical Chemistry; the fundamental principles of chemistry; the concept of atomic and molecular theory; Inorganic and analytical chemistry