Вплив кризових умов на якість освіти - Барановська, Катерина Василівна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: вплив кризових умов на якість освіти; якість освіти; вплив умов на якість освіти; кризові умови і якість освіти; the impact of crisis conditions on the quality of education; die Auswirkungen von Krisensituationen auf die Qualität der Bildung; Qualität der Ausbildung; quality of education; the influence of conditions on the quality of education; der Einfluss der Bedingungen auf die Qualität der Bildung; Krisenbedingungen und Qualität der Bildung; crisis conditions and quality of education