Правове регулювання державної підтримки органічного сільськогосподарського виробництва за законодавством України та ЄС - Гафурова, Олена Вікторівна; Марченко, С. І. (НУБіП України, 2019)
У статті досліджуються правові засади державної підтримки органічного сільськогосподарського виробництва за законодавством України та ЄС. На підставі аналізу законодавства ЄС виділено правові підстави та порядок надання державної підтримки субєктам, які здійснюють діяльність у сфері органічного землеробства.
Keywords: державна підтримка сільського господарства; законодавство ЄС; органічне землеробство; практикуючий фермер; фермерське господарство; особисте селянське господарство