Вплив порушень мінерального обміну на показники неспецифічної резистентності у корів - Бойко, Вікторія Сергіївна; Коваленко, Лариса Вікторівна; Руденко, Олена Петрівна (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді приурочена 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: обмінний процес організму; склад ферментних систем; загальна продуктивность тварин; metabolic process of the body; composition of enzyme systems; total animal productivity