Аналіз відмов електрозаглиблювальних насосів - Остапенко, Роман Миколайович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародного науково-практичного семінару «Надійність сільськогосподарської техніки в системі інноваційних процесів».
Keywords: аналіз фільтрувальних систем; analysis of filtration systems; Analyse von Filtersystemen; аналіз відмов електрозаглиблювальних насосів; failure analysis of electric submersible pumps; Fehleranalyse von elektrischen Unterwasserpumpen