Використання антибіотиків при виробництві органічних молочних продуктів - Клименко, Софія Валеріївна; Ланова, Галина Олегівна (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: органічні продукти харчування; органічні ферми; органічні системи вирощування тварин; organic food; organic farms; organic animal husbandry systems; Bio-Lebensmittel; Bio-Bauernhöfe