Наукові основи формування кормової продуктивності кукурудзи на зерно - Бурко, Леся Миколаївна; Мартинюк, Н. С. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: кормове зерно; кукурудза; виробництво гібридів; feed grain; corn; Futtergetreide; hybrid production; Mais