Adjectives in verbalizing the concept of animal disease - Стеценко, Ольга (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: adjective is а part of speech; common in the constituent models; terms verbalizing the concept; terminological phrases; прикметник є частиною мови; поширені в складових моделях; терміни, що вербалізують поняття; термінологічні фрази